Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Kinna IF P-07

Följ

P-07

Följ oss för uppdateringar
Följ
Kinna IF
Fotboll
P-07
Pojkar, Div 14 Bollebygd - Kompísligan

Match

Kinna IF Blå

Viskavallen
2 oktober 2016
11:00

Hestrafors IF

Referat

Referat: Kinna IF Blå - Hestrafors IF

Sista seriematchen för året spelades i ett underbart höstväder på Viskavallen. Hestrafors stod för motståndet och var mycket bra med bl.a snabba omställningar när vi tappade boll. Med tanke på en heldag i Brämhult dagen innan där flera av spelarna deltog gjorde vi en enastående prestation. Vi spelade stundtals mycket bra när vi släppte bollen i tid men Hestraforsspelarna var aggressiva och erövrade boll direkt då vi höll i den för länge. Vi kan även bli bättre i uppspelsfasen med snabbare och disktinktare pass ut på kant eller till central mittfältare om det passningsläget finns. Ett par mål bakåt kom till efter lösa pass in i plan vilket vi måste undvika.
Resultatmässigt låg vi under större delen av matchen och när dom grönvita gästerna gjorde 2-4 en bit in i sista halvlek trodde vi nog att det var kört. Men som så många ggr tidigare i år ger aldrig våra goa grabbar upp och genom stenhårt arbete och stark vilja kunde vi reducera och kvittera till 4-4 innan domaren blåste av matchen.

Härligt kämpat alla och ett stort TACK till alla ni föräldrar som fixat med kiosken under året vilket ger en härlig inramning på matcherna. Jättekul också att så många av er är med och tittar på både hemma och bortamatcher. Det uppskattar vi mycket!

Tränarna

Andra möten i serien

sön 8 maj 2016, 14:00 Kinna IF Blå - Hestrafors IF
sön 11 sep 2016, 13:00 Hestrafors IF - Kinna IF Blå